Havi zárás - December


Ez a hónap nagyon szépen zárul - sok kívánságlistás könyvet kaptam, vagy megvettem magamnak; ezek között van jó néhány új megjelenés, és néhány régebbi nagyon vágyott könyv is.

A könyveken kívül, karácsonyi képeslapok is érkeztek hozzám- Bori82 és Nikkincs csak úgy küldött nekem. A bnémmal szervezett (molyos) képeslapküldős esemény is sikeres volt, sokan kaptak szép lapokat, apróbb ajándékokat - bár meg kell valljam nem vállalnám még egyszer, annyi apróságra kellett figyelni, szervezni, kérni sokszor a molyokat...

Kaptam-vettem:
  • Rájátszás - nyár óta szerettem volna, aztán a 30%-os akciót kihasználva megrendeltem a szandiból
  • Claire Tomalin - Charles Dickens élete - szintén, régóta szemeztem vele, az írónő Jane Austen életrajzát már olvastam, nagyon alapos munka ezért is szerettem volna a polcomon tudni ezt a monstrumot is.
  • Ruta Sepetys - Kalitkába zárt álmok - a Maxim kiadó új megjelenései között láttam meg: New Orleans? Kell! Miután megrendeltem elolvastam Ruta első magyarul megjelent könyvét, az Árnyalatnyi reményt, ami nem fogott meg annyira, de remélem ezzel másképp leszek :)
  • Kate Morton - Távoli órák - Kate M-tól eddig két könyvet olvastam (amik a Könyvmolyképzőnél jelentek meg), ezek nagyon tetszettek - nem is volt kérdés, hogy a olvasnom kell ezt is.
  • Joanne Harris - Egész évben karácsony - legjobb barátnémtól
  • Gail Carriger - Blameless -Szégyentelen - ezt magamtól kaptam, nem hagyhattam ki másodszor is a Könyvmolyképző jó akcióját :D
  • Richard Paul Evans - Kegyelem - szintén Könyvmolyképzős rendelés, az írótól olvastam már egy karácsonyi történetet (Hol lehet Noel?), igazából főleg az ingyen szállítás miatt pakoltam be a kosaramba, de biztos tetszeni is fog :D
  • Anthony Burgess - Egy tenyér ha csattan -ezt unokanővéremtől kaptam, nagyon meglepett :) (igaz már év elején olvastam, de sebaj :))
Cserék: 
Ez a két könyv a posta bénázása miatt kb november közepe óta 'jött' hozzám, a lényeg, hogy végre megvannak:
Grecsó Krisztián - Isten hozott
Papp Diána - Kerek perec

2 megjegyzés:

  1. Szép kis kupac! :) Az új Joanne Harris nekem is megvan, a Dickens-életrajz pedig 2014 első bűnbeesése lesz Az ódon ritkaságok boltjával együtt ;). A JH-be beleolvastál már?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) JH-ba még nem, de remélem elvarázsol, ahogy szokott :) Dickens életrajzot meg épp most hasonlítottam össze Jane A-el - sokkkkal nagyobb :D Az Ódon r. is nagyon jó! ;)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.