Havi zárás - November


Ebben a hónapban többször is rendeltem könyveket, igaz majdnem minden alkalommal a kosárba tettem egy-egy ajándékkönyvet családtagjaim, barátaim számára - nem lehet elég hamar elkezdeni a karácsonyi bevásárlást! :D Reméltem, hogy még plusz három cserekönyv is megérkezik a hónapban (az egyik cseréről panaszkodtam molyon, a másik még nem érkezett meg, remélem abban a molyban nem kell csalódnom :S).

Vettem:
  • Kiss Angéla - Dominika csak oda - A Könyvudvarból régen rendeltem, erre meg az utolsó pillanatban figyeltem fel, a London csak oda egyik kedves könyvem, régóta szerettem volna olvasni Kiss Angéla kalandjainak folytatását. (290 Ft!!)
  • Mariana Alcoforado - Portugál levelek - már többször szembejött velem ez a kis könyvecske, legutóbb ha jól emlékszem a Vörös és feketében említették (?) :) (Könyvudvar, 100 Ft)
  • Alma H. Bond - Ki ölte meg Virginia Woolfot? - szintén Könyvudvarból, érdekesnek tűnt a fülszöveg alapján, és jó lesz ráhangolódásnak az utolsó két regényéhez (Éjre nap, Messzeség) (490 Ft)
  • A. S. Byatt - Mindenem - molyon a bölcsészkrimi polcon figyeltem fel, nagyon szerettem volna olvasni, pár nappal később bukkantam rá jutányos áron az antikvár könyvek között :D A Líra antikvár kínálatából most rendeltem először, de nagyon jó áron jutottam hozzá ehhez a monstrumhoz :D
Csere:
Ruta Sepetys - Árnyalatnyi remény

Reci:
Claude Anet - Mayerling

2 megjegyzés:

  1. Jó kis termés ;). A Líra antikváriumban nagyon jó könyvek szoktak nagyon jó áron lenni, én is szeretem őket ;).
    A Mindenem nekem is megvan (szintén Lírából, mert akciós volt) és nem gondoltam, hogy ilyen szép nagy :D. Tudtad, hogy a Költői szerelem c. film a regényből készült? Évekkel ezelőtt láttam és tetszett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Most már én is figyelni fogom, mert ők legalább még ingyen szállítanak, nem úgy mint a bline. Igen, én is meglepődtem, amikor az eladó a pultra tette, jajjj hogy viszem haza? :D Nem tudtam, de majd akkor olvasás után megnézem!! :)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.