Havi zárás - November

Ebben a hónapban szinte minden héten vártam a postást, futárt, hetente kb 2-3-el gazdagodtam :D Sokat cseréltem, illetve kaptam vadiúj szépségeket is. 

Ők egy napon érkeztek
Recik:



Csere - rukkola:


  • Maria Bellonci - Lucrezia Borgia - ismét egy kellemes rukkolás tapasztalat. El se hittem, hogy sikert kifognom egy tavalyi kiadást, és az állapota is tökéletes! :D
  • Cecelia Ahern - Ui.: Szeretlek - Valamelyik lírás újságban olvastam még egy két oldalas interjút-cikket az írónőről (akit mindig 'lececílizázok' magamban :D), és rémlett a hasonló című film (amit még mindig nem néztem meg, annyira szomorúan kezdődik), de gondoltam majd könyvben! Andiamoval sikerült cserélnem, és két nap alatt megérkezett a könyv, csodás állapotban. :)
  • David Nicholls - A nagy kvízválasztó - A filmet már láttam korábban (James McAvoy mániám idején, utána esett le, hogy újabb nagy 'szerelmem' Benedict Cumberbatch is játszott benne :D), az Egy napot is imádtam ezért nem volt kérdés, hogy ezt a könyvet is el kell olvasnom!
  • Christopher Moore - Prérifarkas blues - A neccharisnyás... után vágytam egy újabb eszement könyvre, ez is elég friss (tavalyi) már alig várom, hogy időt szakítsak rá!

Vásárlás:

  • Mark Twain - Egy jenki Artúr király udvarában - kis városunk egyetlen antikváriuma úgy néz ki bezár, mert a hónap elején fedeztem fel a végkiárusítás -60% feliratot a kirakatban. Ezt a könyvet kemény 340 Ft-ért zsákmányoltam. Mark Twain három könyve (Huckleberry Finn kalandjai, Tom Sawyer kalandjai és a Koldus és királyfi) kedves olvasmányaim voltak tizenévesen, remélem ez a könyv is hasonló jó élmény lesz :)
  • Amy Kathleen Ryan - Ragyogás - Ismét egy Maxim kiadós könyv, már hetek óta szemezek vele. Főleg mióta rájöttem, hogy én is a scifit (is) szeretem (hála az Ad Astrának, és a Ki vagy dokinak :D). Ezt a könyvet az internetes vásárlás napján rendeltem meg -25%-os kuponnal.


5 megjegyzés:

  1. A szép Lucrezia Borgiával tényleg nagyon jól jártál ;).
    Örülök, hogy ilyen gyors volt a posta :). A könyv is szomorúan kezdődik (meglepő módon ;)), de vannak benne vicces részek is :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pedig a távolság miatt több napra számítottam :)
      Már várom, hogy olvassam, utána a filmet is megnézem :D

      Törlés
  2. "Amy Kathleen Ryan - Ragyogás"-án én is gondolkodom. De most már megvárom a véleményed. Remélem, nem fél év múlva kerül rá sor ;)

    VálaszTörlés
  3. Szép kis kupac:) Nekem az utolsó néhány napban jött össze sok könyv.

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.