Szolgálati közlemény :)

november 28, 2010
Köszöntöm kedvem olvasóimat  :) 

Mostanában nem sok ismertetőt tudtam írni, ennek több oka volt: időhiány főleg, és mivel két írásomat az Olvassbele pályázatra küldtem, küldöm el, ami majd a sorsolás után kerül fel a blogra :)
Ezért is csináltam ide fel egy kis listát, hogy lássátok, hogy mikről fogok írni ;)
Új téli dizájn szerkesztettem a blogra, sajátot akartam, de annyi időm elment a képek keresgélésével, hogy meguntam, és ez szebb is annál, amit én tudnék :)
Közben akit érdekel néha folytatom az agymenésem twitteren, thumblren, és a freeblogos személyesebb blogomon is :) Meg hát a fészbúk, az alap :D Mekkora divatja lett az utóbbi évben, nem semmi :)

A hozzászólásoknak, véleményeknek még mindig nagyon örülök,
aki hozzám hasonlóan vizsgaidőszak és esetleg szakdogaírás előtt, közben van annak kitartást (magamnak is kell egy nagy adag), és persze mindenkinek minden jót, örülök, hogy vannak emberek akiknek tetszik, amit csinálok, néha molyon is kaptam üzit, hogy tetszik a blogom - ez annyira megdobja az ember hangulatát. (szép hosszú elköszönés lett ez :D :D)

Dóri.

5 megjegyzés:

  1. Ettől a nagy karácsonyi dizájntól hirtelen azt hittem, hogy rossz helyen járok...:) Az Olvassbelé-hez (Jézus, mintha valaminek a bele lenne...:D) meg sok sikert! Meg a szakdogához és a vizsgaidőszakhoz is...:)

    VálaszTörlés
  2. szokás szerint klassz a dizájn :)
    amúgy neked is sok sikert a vizsgaidőszakra :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm lányok, aranyosak vagytok!! :) :) Bloggerina neked is kitartás vizsgákhoz!

    VálaszTörlés
  4. Itt is nagyon jó lett az új háttér! :)
    Én is sok sikert kívánok a vizsgákhoz!!!
    Ja és az Olvassbele pályázathoz is! :)
    A húgomnak is ajánlottam nemrég a blogodat,s azóta már Ő is követi!{Ő is könyvimádó!}
    {Amúgy nálunk már nagyobb hó van,mint a képen!}

    Majd ,ha már lesz egy kis időd,s eltudod olvasni a párizsi úti beszámolómat,ami már fent a blogon,akkor kíváncsi lennék a te véleményedre is!Bár nem vagyok egy nagy író... :)

    VálaszTörlés
  5. Kriszti: már elkezdtem olvasni a beszámolód, csak még nem jutottam a végére, olyan kevés időm van :(( de hétvégén megleszek, és írok majd :))
    A jó kívánságokat köszönöm szépen, és a blogajánlást is!! :))

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.