Könyvtár - újra

szeptember 01, 2010
Ahogy Mercy olyan szépen leírta könyvtárba járni élvezet a magunkfajta könyvmolyok számára. Én is hasonlóan izgatottan fogok mindig neki a listámon szereplő könyvek keresésének, de általában csak néhány könyvet tudok felkutatni - folyton kiveszik az orrom elől azokat amiket kinézek :S :( (Pl.: mióta beiratkoztam azóta vadászom A szél árnyékát - eddig sose volt szerencsém). A legbosszantóbb az amikor olyan könyvet nem találok sehol, ami a katalógus szerint elvileg megtalálható! Vagy a másik kedvencem, amikor egyes ... emberek nem a helyére rakják vissza a könyvet, vagy bedobják a többi tetejére (és ilyenkor bizony olyan az a könyv a könyvtáros, meg a többi olvasó számára mintha nem is létezne) ... Ma is én raktam a helyére egy könyvet, mert annyira bántotta a szemem.

Na ömlengés vége, szerzeményeim:
Philip Pullman - A titokzatos kés (Az arany iránytű/Északi fény folytatása)
Lynn Barber - Egy lányról (a film nagyon tetszett, olvastam a könyvről, hogy nem pont uaz, de egy próbát megér)
Nora Roberts - Ég és föld (A három nővér trilógia 2.része, az 1. az Örvénylés volt)
Neil Gaiman - Sosehol (mert annyi jót olvastam róla, és a Coraline is tetszett)

3 megjegyzés:

  1. Nálatok nincs olyan, hogy el lehet rakatni a könyvet? Nálunk van, így amikor visszahozzák, küldenek egy emilt és mehetsz érte...nem viszik ki az orrod elől:)

    VálaszTörlés
  2. DeDe, csak amikor a katalógus azt mutatja, hogy egy könyv van elvileg a könyvtárban (gyakorlatilag meg ki tudja hol van) akkor nem engedik előjegyezni, másrészt zsugori vagyok és nem vagyok hajlandó fizetni ezért - de ez meg az én bajom :D :D

    VálaszTörlés
  3. Nálunk ingyé van: a könyvtáros néni felírja, és amikor visszahozzák, félre teszi és dob egy emilt:)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.