True Blood - első szezon

július 30, 2010
Ma néztem végig a sorozat első évadát. Az első könyvet még tavaly olvastam (rövidke írásom itt), így sok dologra már nem emlékeztem - de ahogy haladt a cselekmény visszaemlékeztem pár dologra :)
Már korábban is elkezdtem nézni (ahogy írtam a fent linkelt postban), de az első 1-2 rész után feladtam - nagyon zavart, hogy a készítők szinte csak a szex-jelenetekre koncentrálnak - ez kicsit sok volt nekem. De aztán gondoltam adok még egy esélyt neki, és ahogy tovább néztem, már egyre kevésbé zavart, a szex helyett a hullák vették át - persze ez se sokkal jobb xD
A lényeg: tetszett ez az évad, kedvenc szereplőim: Tara, Sam, Lafayatte, Terry.
Az is tetszett benne, hogy jól válogatták meg a színészeket, úgy értem valósághűek. Pl. a Vámpír naplókban szinte az összes szereplő olyan szép/jóképű mintha modell lenne, ezzel szemben itt tök hétköznapi külsejű színészeket válogattak össze, nekem ezért jobban bejött :)
A főszereplőkről pár szót: Anna Paquin aranyos, de néhol idegesítő; VámpírBill (Stephen Moyer) - nem tetszik, olyan ijesztő arca van szegénynek - akkor már inkább Ericet választom :D.
Azt sajnálom, hogy a "Bubba" (alias Elvis) kimaradt a sorozatból, pedig jó poénforrás lehetett volna, a karaktere :)

Összegezve: vannak benne apróságok amik nem tetszenek, helyenként elég beteg, de azért jó sorozat - de szigorúan korhatáros! :)

Jah és az feltűnt másnak is, hogy Tarának legalább háromféle szinkronhangja volt? Az első kb 11-ig részig ugyanaz (nekem ez tetszett a legjobban), aztán más lett, de most nézem a 2.szezont ebben mintha megint a régi hangja lenne :D

2 megjegyzés:

  1. Szia. Múltkor tök véletlenül találtam rá a blogodra, és leragadtam itt olvasgatni. :D Aztán néztem, hogy ki is a blog tulajdonosa, és rájöttem, hogy én téged ismerlek. :D Féligmeddig szaktársak vagyunk. :D Ki is tettem a linked a saját blogomra, hogy visszataláljak ide, azóta is járkálok, és nézem, hogy van-e új bejegyzés. :D
    No, és nem tudom, mennyire vagy jártas ezekben a manapság népszerű díjakban, de kapsz tőlem egy ilyen kreatív bigyót, ami igazából egy kép, amit te is továbbadományozhatsz. :D Nálam meg is találod. ;)
    Klaudia (http://luckystar.weightless.hu)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Igen, a követők között felismertelek én is az avatárodról :)
    Örülök, hogy tetszik a blogom, kíváncsi vagyok én is a tiédre! Első ránézésre nagyon szép, biztos sok munka lehetett összehozni!!
    A díjat pedig köszönöm szépen!
    Szeptemberben találkozunk élőben is :D

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.