Sherlock Holmes (2009)

január 16, 2010
Annnyira jó lett ez a film! Nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni!
A zene csodálatos, pörgős, egyedi - most is a film zenéjét hallgatom!
A képi világ is tetszett korhű (mocskos) Londont láthatunk.
Nagyon tetszettek azok a részek, ahol Sherlock előrevetítette, hogyan kell kiütnie valakit, meg jó volt az a rész, amikor Adler-t követi (visszapörgették az eseményeket, hogy lássuk Sherlock hogyan követi a nőt).
A történet maga is szuper, izgalmas volt, nem tudtam eldönteni, hogy itt most tényleg természetfölötti dolgok jelentek meg, vagy? :)
Nekem úgy tűnt a befejezésből, hogy lesz második rész ..

"Guy Ritchie rendező és forgatókönyvíró legújabb filmje, a Sherlock Holmes szereplőválasztása idején sokat hallatott magáról. Brad Pitt visszautasította ugyan a felkínált szerepeket (Sherlock Holmes, Dr. Moriarty), de a film nem maradt ismert nevek nélkül. Sherlock Holmes szerepét végül Robert Downey Jr. kapta, segítőjét, Dr. Watsont pedig Jude Law alakítja. A filmet 2009. december 25-én mutatják be, de már megkezdték a folytatás előkészítését. Elsöprő sikerre számíthat Guy Ritchie és a Warner Bros, hiszen már a forgatókönyvről tárgyalnak." forrás

Én örülök, hogy nem Brad Pitt játszotta el Sherlockot, (Moriarty-t meg nem is láthattuk a filmben...) Robert Downey Jr. jól hozta a kicsit őrült nyomozót - dr. House ugrott be (ő meg ugye az eredeti Sherlock Holmesre hajaz).

Nekem: 10/10
És várom a folytatást! :)

2 megjegyzés:

  1. Áááááá, imádtam!!:) Holmes fantasztikus, Pitt szerencsére nem élt ezzel a lehetőséggel, nem is tudnám elképzelni ebben a szerepben. Watson a kedvencem, a kis sántikálásával. Már Bloggerina oldalán is írtam, hogy nekem erről a párosról a House-Wilson kettős jut eszembe:) Ötös a film!:)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértünk! :)
    Am tényleg House-Wilson párosra hajaznak :D
    Ez vicces, mert Houset az eredeti Sherlock mintájára hozták létre, és most Sherlockot alakítják House figurájára :D

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.