karácsony előtt

december 21, 2009
Miután ma nagy betegen (náthásan) elmentem vizsgáztam és szerencsésen - csak félig megfagyva -hazaértem elhatároztam, hogy én ma azért se tanulok! Ehelyett kiolvastam az Esti Kornél-t (amit még szombaton szereztem be - csak, hogy ne legyek könyv nélkül, igaz a karácsonyfa alatt 4 új könyv fog csücsülni :D ) és megnéztem a Holdhercegnő c. aranyos mesét! :) A történet annyira nem is tetszett (könnyen kitalálható volt), hanem inkább a képi világa, olyan szép volt minden helyszín, a szereplők, pl Maria ruhái!
"Maria, a 13 éves árva édesapja halála után kénytelen különc nagybátyjához költözni, aki egy távoli falvacskában él Angliában. A fiatal lány felfedezi a pusztuló Holdföldét, melyet Maria családjának régi gaztettei sodortak pusztulásba. A makacs kamaszlány lassan ráébred, hogy milyen varázsos hatalommal is rendelkezik. Ő az utolsó Hold Hercegnő, az egyetlen személy, aki a Holdföldét sújtó átkot meg tudja törni. Kénytelen megküzdeni saját gőgjével és a megpróbáltatással, amit a korábbi Hold Hercegnők elvétettek. Ahhoz, hogy az átkot megtörhesse, és ezzel megmentse Holdföldét, a következő holdtöltéig cselekednie kell.
Tucatnyi csodás személyiség és fantasztikus állat segítségével, Maria útra kel, hogy békét hozzon erre a varázslatos világra."

1 megjegyzés:

  1. ezt már én is kinéztem magamnak megnézésre :)

    Amúgy hadd gratuláljak az új dizájnhoz - nagyon tetszik! (Igazából emiatt is kaptam kedvet ahhoz hogy én is újítsak már valamit :)

    Jobbulást! :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.