Charlain Harris - Élőhalottak Dallasban (TB 2)

"Sookie nagy bajba került. Megmérgezte egy fenevad, így végső elkeseredésében a vámpírok segítségét kéri. Ennek azonban ára van; a vámpírok Dallasba viszik, ahol telepatikus képességével fel kell kutatnia egy eltűnt fajtársukat. Sookie belemegy az alkuba, egy feltétellel: az embereknek nem eshet bántódása. Az ígéret hamar semmivé foszlik, amikor egy ínycsiklandó szőkeség keresztezi az éhes vérszívók útját... CHARLAINE HARRIS magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral és izgalommal fűszerezve."


A sok csoki mellett, jutott egy kis időm elolvasni a nemrég megjelent True blood 2-ik részét, Az élőhalottak Dallasban ... hát ez a könyv nem nyerte el a tetszésemet, ezért azt hiszem itt be is rekesztem a true blood sorozat olvasását.
Most jöjjön a miért: nem tetszik, hogy a főszereplő Sookie folyton agyon van verve, ezt a szegény lányt mindenki bántja!! De most komolyan: az első könyv azzal zárult, hogy a kórházban van, mert egy pszichopata megverte, a második részben pár oldal után szintén megverik, ezúttal egy természetfeletti lény (nemmondommegki :D ), és ez így megy a végig, vámpírok és halandók verik meg, lökik le a lépcsőn stb... A könyvet két dolog hatja át: szex, verekedés/Sookie megverése ... Azt hiszem ez a sorozat inkább a férfiaknak tetszik, sűrítve tartalmazza az akciót és a szexet ... Vagy?

3/5

Kiadás éve: 2009
Sorozat: True Blood sorozat 2.
Eredeti cím: Living dead in Dallas
Oldalszám: 365
Ár: 3000
Borító: 2/5 (Ez a transzi fej nem jön be :S)

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.