Sofőrlecke

július 05, 2009
Pár napja néztem meg ezt a filmet és nekem nagyon tetszett. Érdekes a történet, a főszereplő alakja is érdekes és vicces az egész. Szóval csak ajánlani tudom!

Egyik kedvenc jelenetem:
"- Én tanuló vezető vagyok. Csak jogosítvánnyal rendelkező személy felügyelete mellett vezethetek!- Ez igen! Te aztán jól bevágtad a szabályzatot!-Megszegtük a törvényt!"
"A tizenhét éves Ben egy lelkész fia, aki teljesen az erős akaratú anyja irányítása alatt áll. Mindenféle feladattal ellátja, legyen az a hívekkel vagy különféle jótékonysági ügyekkel kapcsolatos. A nyári szünet közeledtével Ben már alig várja, hogy megtanuljon vezetni. Laurát azonban jobban érdekli a templom személyzetének egyik elragadó tagja, mintsem, hogy segítsen a fiának a családi autóval gyakorolni. Némi zsebpénzért Ben alkalmi munkát vállal Evie Waltonnál, a bogaras színésznőnél. Egyik nap Evie-nek Edinburghban kell fellépnie, Ben felajánlja, hogy elvezeti a kocsiját.ez a port.hu ismertetője, nagyjából korrekt, de az utolsó mondat hülyeség :D Ben nem akar elmenni Edinburghbe, a fenti idézet is abból a jelenetből származik, amikor megtudja, hogy Evienek oda kell mennie.

A film főszereplőjét, Ben Marshallt a Harry Potter sorozatból ismert Rupert Grint játssza. Eviet pedig Julie Walters, ő szintén játszik a Harry Potter-ben, Ron anyja, Molly Weasly szerepében.
Julie Walter szuper ebben a bolondos színésznő szerepében :D

Evi autója külön tetszett nekem, itt egy kép róla:













1 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett a film, már csak azért is, mert imádom Rupertet! A HP filmekben kicsit elhanyagolják, valamint eléggé hülyének állítják be, holott a könyvekben nagyon jó mondatai vannak. Ez a film vicces volt, hozzá illet, és, hogy pont a HP-s anyukájával szerepelhetett, külön öröm lehetett számára. Ami megfogott: Isten a szeretet:):)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.